Follow on Bloglovin
 

Lunchtips

Kippo som tidigare koncentrerade sig mest på frozen yoghurt med bär och nötter har börjat med jättegoda smoothies som är sammetslena, tjocka och kalla och mackor som förutom att de är sjukt goda serveras även i veganformat precis som dryckerna. Jag är beroende av deras Zohan macka med houmus, mozzarella, avocado, äpple och rucola. En het dag som denna räcker det bra med smoothie.

27.07.2014 kl. 15:38

Martha

Igår förvandlades jag till Martornas Martha (Stewart, ni vet hon, fängelsekunden) och bakade både bloggbröd (platt) och maränger (blev aldrig krispiga) och fixade middag. Just när marängjävlarna var på väg i roskisen så hände det; de fick en andra chans! In i ugnen 30 minuter till (började med 60) i 100 grader och sedan fick de stanna i eftervärmen över natten. Resultat: krispiga utanpå och sega inuti. Perfekt till glass och jordgubbar.

09.07.2014 kl. 21:18

Fy skam, Stocka!

Jag sitter och undviker snö (!) och regn på Stockas Deli och har nyss ätit årets hemskaste sushi. De verkar inte veta att sushi skall tillverkas per beställning och absolut inte göras i förväg, frysas och serveras halvtinat. Dyrt dessutom. Fy, fy, fy!

Glad i mat som jag är åt jag ändå upp eländet. Nu måste jag nog äta en glass som plåster på såret.

17.06.2014 kl. 12:00

 

Kärlek, mat och vin.

Fina, roliga människor och vackra ting.

Mina barn.

Att sånt.


Dessa bloggar gillar jag

Catten

Linda

Peppe

Charlotte

Modell-Malin

Anne

Hannah

Sofia

Rachel

Hotell 

Eva

Anna

Mia

Linn

Fagra Helena

 

Kategorier

Senaste kommentarer

30.08, 20:45Bjäbb av Jag hade glömt att jag nånsin skrev denna blogg.
16.08, 10:51Bästa bloggappen? av Linda / Snigeln Harald
23.06, 09:53Fy skam, Stocka! av Jooles