Follow on Bloglovin
 

Barnvaktsutnyttjarna

Överrumplade har jag och min make insett att vi på sistonet har kommit i besittning av en fantastisk förmåga att plötsligt finna oss i en restaurang på tumis. ( reds. anm. Det är omkring 8 månader sedan vi senast hade barnvakt) Ungarna gick till sängs i god tid i söndags och före vi visste ordet av hade två cyklar burit oss till Makaronitehdas soffgrupp i Hangö där vi sen satt och småmös och drack en flaska Veuve Clicquot rose. Det var första gången jag smakade det och det var helt klart i min smak. Torrt, frächt och fruktigt!

09.06.2014 kl. 13:41

WC

Inte en dag för sent hade vinklubben sitt årsmöte igår kväll. Solen sken, vinet flödade, en stund senare flödade även regnet med det var bara romantiskt på nåt sätt. Härliga, glada människor i sommarkvällen. Varm om hjärtat.

Gissa om jag glömde telefonen hemma. Inga bilder.

 

 

06.06.2014 kl. 19:09

Staycation

Man kan bara undra hur det kommer sig att ett dygn på tumis med sin andra hälft (för övrigt ett löjligt uttryck) går så mycket snabbare än ett dygn på tremis med de små. 

I fredags packade jag min Tori bag och promenerade via Alko där jag inhandlade en Mōet, och en snabb sväng via S-market för jordgubbar och rostade mandlar till Hotell Haven. Väl där fyllde jag badet och sjönk ner i mamma-paradiset. En skvallerblaska senare kommer mannen och möts av mig avec sexig ansiktsmask. 

Vi traskade till Bronda där Kevin drack en hipsterjulep och jag en G&T sen till Välimäkis nya Gourmet pub där vi drack ännu mera champagne och åt vulgärt mycket mat. Gott som fan!

Sen var det plötsligt lördag och vi gick snällt hem via vårt kvarterssushihak.

Nästa gång blir det åtminstone två nätter. Man hinner ju helt enkelt inte både slå klackarna i taket och chilla på 24h. Men skönt var det.

Over and out!

02.06.2014 kl. 19:11

 

Kärlek, mat och vin.

Fina, roliga människor och vackra ting.

Mina barn.

Att sånt.


Dessa bloggar gillar jag

Catten

Linda

Peppe

Charlotte

Modell-Malin

Anne

Hannah

Sofia

Rachel

Hotell 

Eva

Anna

Mia

Linn

Fagra Helena

 

Kategorier

Senaste kommentarer

30.08, 20:45Bjäbb av Jag hade glömt att jag nånsin skrev denna blogg.
16.08, 10:51Bästa bloggappen? av Linda / Snigeln Harald
23.06, 09:53Fy skam, Stocka! av Jooles