Follow on Bloglovin

Bjäbb

01.07.2014 kl. 17:13

Jag är galet avundsjuk på min make som får husera hemma allena i fem hela nätter! Han behöver varken koka eller diska, får sova ostörd och bara gotta sig i egen tid.

 Oj. Såhär börjar man visst låta när man inte fått sova på 18 månader. Inatt var det extra jobbigt med två små vakna typer. Vissa kanske undrar varför i helvete man skaffar barn när man suktar så efter egentid. Ja, det brukar jag faktiskt också undra när jag försöker natta tröstlöst klockan 4:17.

Det lär bli bättre sen. Såklart det blir men man blir ju bara så svag i sinnet av sömnbrist. Vilken tur jag har en blogg att bjäbbelibjäbba på då. Nu känns det bättre. Dags att bläddra igenom lite tanttidningar för recept så att jag kan baka muffins. 

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
4 år senare kan jag konstatera att killen började sova när han fyllde fem. Behöver jag ens nämna att man åldrats nämnvärt av sömnbristen? Men annars mår vi bra och bor i Köpenhamn.
Jag hade glömt att jag nånsin skrev denna blogg. 30.08.18 kl. 20:45

 

Kärlek, mat och vin.

Fina, roliga människor och vackra ting.

Mina barn.

Att sånt.


Dessa bloggar gillar jag

Catten

Linda

Peppe

Charlotte

Modell-Malin

Anne

Hannah

Sofia

Rachel

Hotell 

Eva

Anna

Mia

Linn

Fagra Helena

 

Kategorier

Senaste kommentarer

30.08, 20:45Bjäbb av Jag hade glömt att jag nånsin skrev denna blogg.
16.08, 10:51Bästa bloggappen? av Linda / Snigeln Harald
23.06, 09:53Fy skam, Stocka! av Jooles