Follow on Bloglovin

Minä en tekisi sulle niin

03.07.2014 kl. 18:11

Det här är Pirjo Yksoksa.

Bilden från Yle

Hon cyklar runt vårt land för att sprida kunskap och få folk att öppna sig om incest och pedofili, något hon själv blivit utsatt för som barn. Min mor erbjöd henne sovplats på sitt B&B. Om du vill vara med och hjälpa henne så gilla hennes sida på Facebook eller erbjud henne en bädd att sova på under resan. Imorgon cyklar hon till Vasa så om du eller nån du känner kan erbjuda härbärge så hör av er till mig eller besök hennes blogg eller FB sida.

https://m.facebook.com/pages/Minä-en-tekisi-sulle-niin/221953111337162?_rdr

romuhuone.blogspot.fi

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

 

Kärlek, mat och vin.

Fina, roliga människor och vackra ting.

Mina barn.

Att sånt.


Dessa bloggar gillar jag

Catten

Linda

Peppe

Charlotte

Modell-Malin

Anne

Hannah

Sofia

Rachel

Hotell 

Eva

Anna

Mia

Linn

Fagra Helena

 

Kategorier

Senaste kommentarer

30.08, 20:45Bjäbb av Jag hade glömt att jag nånsin skrev denna blogg.
16.08, 10:51Bästa bloggappen? av Linda / Snigeln Harald
23.06, 09:53Fy skam, Stocka! av Jooles