Follow on Bloglovin

Martha

09.07.2014 kl. 21:18

Igår förvandlades jag till Martornas Martha (Stewart, ni vet hon, fängelsekunden) och bakade både bloggbröd (platt) och maränger (blev aldrig krispiga) och fixade middag. Just när marängjävlarna var på väg i roskisen så hände det; de fick en andra chans! In i ugnen 30 minuter till (började med 60) i 100 grader och sedan fick de stanna i eftervärmen över natten. Resultat: krispiga utanpå och sega inuti. Perfekt till glass och jordgubbar.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

 

Kärlek, mat och vin.

Fina, roliga människor och vackra ting.

Mina barn.

Att sånt.


Dessa bloggar gillar jag

Catten

Linda

Peppe

Charlotte

Modell-Malin

Anne

Hannah

Sofia

Rachel

Hotell 

Eva

Anna

Mia

Linn

Fagra Helena

 

Kategorier

Senaste kommentarer

30.08, 20:45Bjäbb av Jag hade glömt att jag nånsin skrev denna blogg.
16.08, 10:51Bästa bloggappen? av Linda / Snigeln Harald
23.06, 09:53Fy skam, Stocka! av Jooles