Follow on Bloglovin

Mammaledig

13.07.2014 kl. 20:32

Eftersom vår käre son inte behagar sova hela nätter fast han ju är stor nog att förstå bättre så bestämde vi oss för att splittra familjen. Först fick fadern vara hemma ensam i några nätter och leva ungkarlsliv och sova ut. Om nån vecka är det dotterns tur och då blir det sömnskola för hela pengen. Men nu är det min tur. Det är skönt. Lite tråkigt och saknaden är stor men ändå är det här nog just precis vad jag behöver. Jag hade tänkt dra några lite längre yogapass i lugn och ro men vet ni, det är alldeles tillräckligt avslappnande att bara få vara. Att få läsa, sitta, gå, kissa, tänka, sova precis när jag vill. Äta ute, inte diska. Såklart måste man ju få lite feeest! ur systemet också, så igår kväll drog jag, Tove och Charlotte ut på äventyr i Helsingfors lördagsyra. Det var jättekul att träffa tjejerna och jämföra diverse gamla synder och historier om första kärleken och affischpojkar på 80-talet men jag måste medge att jag nuförtiden helst äter och dricker på ställen där man får sitta och inte behöver skrika för att höras. Idag har jag mest slappat och småfnissat åt Mark Levengoods försök att övertyga oss att han är en tuffing och inte bara en snäll Mys-Mark med sitt sommarprat. Imorgon ska jag åka buss till Åbo.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

 

Kärlek, mat och vin.

Fina, roliga människor och vackra ting.

Mina barn.

Att sånt.


Dessa bloggar gillar jag

Catten

Linda

Peppe

Charlotte

Modell-Malin

Anne

Hannah

Sofia

Rachel

Hotell 

Eva

Anna

Mia

Linn

Fagra Helena

 

Kategorier

Senaste kommentarer

30.08, 20:45Bjäbb av Jag hade glömt att jag nånsin skrev denna blogg.
16.08, 10:51Bästa bloggappen? av Linda / Snigeln Harald
23.06, 09:53Fy skam, Stocka! av Jooles