Follow on Bloglovin

Lunchtips

27.07.2014 kl. 15:38

Kippo som tidigare koncentrerade sig mest på frozen yoghurt med bär och nötter har börjat med jättegoda smoothies som är sammetslena, tjocka och kalla och mackor som förutom att de är sjukt goda serveras även i veganformat precis som dryckerna. Jag är beroende av deras Zohan macka med houmus, mozzarella, avocado, äpple och rucola. En het dag som denna räcker det bra med smoothie.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

 

Kärlek, mat och vin.

Fina, roliga människor och vackra ting.

Mina barn.

Att sånt.


Dessa bloggar gillar jag

Catten

Linda

Peppe

Charlotte

Modell-Malin

Anne

Hannah

Sofia

Rachel

Hotell 

Eva

Anna

Mia

Linn

Fagra Helena

 

Kategorier

Senaste kommentarer

30.08, 20:45Bjäbb av Jag hade glömt att jag nånsin skrev denna blogg.
16.08, 10:51Bästa bloggappen? av Linda / Snigeln Harald
23.06, 09:53Fy skam, Stocka! av Jooles